Welkom bij de Gezonde Viswinkel!

Uw Winkelwagen is leeg.

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Biologisch vers

In de webwinkel van de Gezonde Viswinkel verkopen wij biologisch gekweekte vis en duurzaam gevangen wilde vis. Een product kan alleen biologisch zijn als het gehele productieproces gecontroleerd wordt op de wettelijk gestelde ecologische normen. Bij vis betekent dit dat deze gekweekt moet worden om aan de biologische eisen te voldoen. Indien u liever verantwoorde wilde vis wilt kopen, verwijs ik u door naar onze duurzaam gevangen vis afdeling. Gerookte biologische vis kunt u bestellen op de volgende pagina.

Met het EKO-keurmerk wordt op de verpakking van voedingsmiddelen aangegeven dat het product biologisch is. Dat wil zeggen dat het product voldoet aan de Europese wettelijk gestelde normen voor ecologische producten en productiemethoden. Het EKO-keurmerk moet onder meer garanderen dat er geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Bovendien mogen er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen worden toegevoegd. Ook is door het diervoer mengen van antibiotica en groeihormonen niet toegestaan. De term biologisch is wettelijk beschermd, en mag dus alleen toegepast worden als een product het EKO-keurmerk mag gebruiken. Stichting EKO-keurmerk is een Nederlandse non-profit instelling die eigenaar is van het collectieve EKO-keurmerk en van onder meer de EKO-keurmerken voor de horeca en winkels. Het gebruik van het EKO-keurmerk is aan strenge regels gebonden en slechts toegestaan na toestemming van Skal. De regels voor het gebruik zijn vastgelegd in een speciaal reglement.

In het assortiment van verse biologische vis heeft de Gezonde Viswinkel Zalm als filet en moot, waarbij u bij de filets de keuze heeft uit met of zonder vel.

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren