Welkom bij de Gezonde Viswinkel!

Uw Winkelwagen is leeg.

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Het verhaal achter de Gezonde Viswinkel

De aanloop

In 2012 kwam Jurgen van Bakel van Maasland Aquacultuur in contact met Robert Arts van AIM Online. Maasland Aquacultuur is een groothandel in biologische en duurzaam gevangen vis. Jurgen betreed graag nieuwe markten, dus toen hij zag dat vis veilig per post verstuurd kon worden, wilde hij graag een webwinkel om daar op in te springen. Omdat internet niet zijn natuurlijke habitat is, vroeg hij Robert om advies. Jurgen zit vanaf het begin in de handel van biologische en duurzaam gevangen vis, Robert zit op internet sinds het voor particulieren beschikbaar kwam in Nederland. Een perfect team.

Biologische Viswinkel

Doordat de kosten en baten moeilijk ingeschat konden worden, werd besloten om gezamenlijk de webwinkel te starten. Eind 2012 kwam deze online onder de naam Biologische Viswinkel. Geleidelijk aan werd de winkel uitgebreid en verbeterd. Na een jaar kwamen Jurgen en Robert bij elkaar om de stand van zaken te bekijken. Klanten van Maasland Aquacultuur waren namelijk in de tussentijd ook webwinkels begonnen, waarvoor de Biologische Viswinkel een concurrent vormde. Tegelijkertijd zag Robert het potentieel van online vis verkopen en wilde de investeringen verhogen. Gezamenlijk bleken ze dezelfde gedachte te hebben dat het beter was om de Biologische Viswinkel verder te laten gaan met Robert als enige eigenaar.

Gezonde Viswinkel

Besloten werd om de naam te veranderen in Gezonde Viswinkel. Dit om duidelijk te maken dat er een wisseling van eigendom plaatsgevonden heeft en doordat de nieuwe naam veel beter aansluit bij het productaanbod. Wij verkopen namelijk niet alleen biologische vis, maar ook duurzaam gevangen vis. De overeenkomsten tussen deze productgroepen is dat gezondheid bij allemaal de boventoon voert: gezond voor mens en vis(stand).

In 2014 zijn we naast Post.nl ook DHL gaan gebruiken. Beide partijen hebben hun eigen specifieke goede eigenschappen, welke elkaar aanvullen. Klanten zijn vrij om voor een partij te kiezen, indien ze geen voorkeur hebben zullen wij de beste bezorgpartner selecteren. Door de samenwerking met DHL kunnen wij nu ook binnen een dag in België bezorgen.

De toekomst

Zoals gezegd wil Robert de Gezonde Viswinkel verder uitbreiden. Er zullen meer producten en functionaliteiten toegevoegd gaan worden. Allemaal met als doel om zo gemakkelijk mogelijk aan gezonde voeding te komen. De hoofdleverancier blijft Maasland Aquacultuur, maar hun producten kunnen nu scherper in de markt gezet worden. Klanten houden de vertrouwde kwaliteit, maar dan goedkoper!

Contact

Heb je vragen aan ons? Mail ons gerust op info@gezondeviswinkel.nl

Jurgen van Bakel en Robert Arts